Canerock je jamajský spiced rum infuzovaný přírodním kořením, který odráží nespoutanou energii Jamajky. Inspirován byl jamajskou historií výroby rumu a místní láskou ke koření.
Deadhead je vyroben z cukrové třtiny a melasy. Značka pochází z inspirace dávných receptů Mayů a Aztéků. Deadhead Dark Chocolate je fúze rumu s čokoládou. Tato Monkey Shrunken...
Název Selección de Familia, tedy v překladu „výběr rodiny“, odkazuje na jedinečnou povahu rodiny Ballesteros, která stojí za nezávislou značkou Diplomático, a na její vášeň pro...
Rum je vyráběn podle tradičních metod bývalých španělských kolonií, skládá se výhradně z destilátů získaných kontinuální destilací fermentované třtinové melasy. Rum La Hechicera...
Hlavní složky delikátního hřejivého likéru Meticho tvoří sametový středoamerický rum a infuze z kůry italských pomerančů. Dle speciálního receptu se přidávají i různé poměry...
Rum je světový fenomén a cestu si našel taky do Indonésie. Tady ho dělají malinko jinak, ale o to jsou jeho vůně a chutě exotičtější. Naga Pearl of Jakarta je směsí rumů dvou...
Panamá-Pacific Rum představuje poctu mezinárodní výstavě konané roku 1915 v San Franciscu – Panama-Pacific International Exposition. Rum vzniká v lihovaru San Carlos v panamské...
Papiamento je místní jazyk, kterým se mluví na ABC ostrovech, skládá z Aruby, Bonaire a Curaçao. Jde o spojení afrického, španělského, portugalského, anglického, holandského...
Blend až 15letých dominikánských rumů, který stojí na kubánské tradici. Rumy zrály tropicky metodou solera v dubových sudech a výsledná lahůdka si v nich vypůjčila jantarově...
Takamaka Rum Pti Lakaz #2 je rum, který je skvělým příkladem mimořádných možností, které nabízí zrání v tropickém prostředí Seychel. Tento tradiční seychelský třtinový...