El Pasador de Oro
Gran Reserva z El Pasador de Oro je guatemalský rum vyrobený z medu z cukrové třtiny. Čerstvě vylisovaná šťáva z cukrové třtiny se pomalu zahřeje, dokud se voda neodpaří a několik dní se fermentuje přírodními ananasovými kvasinkami. Rumy se z Guatemaly převáží do francouzského regionu Charente, kde probíhá finální míchání a následné staření v sudech po koňaku. Výsledkem jsou skvělé a vyvážené rumy, které potěší každého příznivce tohoto lahodného destilátu.

Prémiový guatemalský rum EI Pasador de oro XO je směs 6- až 15letých guatemalských „XO" rumů 6 měsíců stařený v sudech po koňaku.

El Pasador de Oro je guatemalský rum stáčený o sudové síle 52 % alkoholu a je zamýšlený pro opravdové znalce, kteří chtějí ochutnat rum v co nejpřirozenější podobě. I přes...

Superprémiový guatemalský rum, směs rumů nesoucích označení "gran reserva". Tak se označují zásoby toho nejlepšího rumu z daného ročníku, který se výrobce rozhodl neprodat, ale...