Depaz rhum vieux agricole
Výroba rumu Depaz
Pro výrobu rumu se cukrová třtina sklízí z plantáží ve správnou dobu, během květu. Jakmile je nakrájena, drtí se a nabízí tak extrémně čerstvou šťávu, která je zárukou dokonalého projevu terroir Depaz. Po rozdrcení a extrakci šťávy tak cukrová třtina produkuje nejen zemědělský rum, ale také poskytuje lihovaru obnovitelnou a ekologickou energii. Všechny tyto akce umožňují rumům Depaz vykazovat pozitivní energetickou bilanci ilustrující zdravou a dlouhodobě udržitelnou činnost. Les rhums du monde vám nabízí privilegovaný rum, který objevíte a oceníte. Nabízí se zde celá řada rumů Depaz a také některé výjimečné rumy k jednorázovému prodeji.
Cukrová třtina používaná při výrobě rumů Depaz se pěstuje na unikátním terroir na Martiniku, na svazích majestátní hory Pelée. Přidejte k této sopečné a bohaté zemi tropické klima velmi příznivé pro její rozvoj. Cukrová třtina je ve skutečném ráji, jeho sluneční svit, jeho klima a množství vody jí dává větší akumulaci cukru než kdekoli na světě. Rumová farma Depaz tak produkuje nejbohatší cukrovou třtinu na Martiniku. Díky těmto aktivům jsou pozemky, na kterých rostou, od roku 1996 klasifikovány v oblasti Martinique Appellation d'Origine Contrôlée (AOC), což je označení, které vyjadřuje vyjadřuje intimní spojení mezi přírodními živly, vodou, sluncem, zemí, hvězdy a know-how mužů a žen z Depazu, přechovávány po generace. Rhum Depaz nabízí pouze vám výjimečné zemědělské rumy.