Quorhum
Quorhum je rum vyráběný v Dominikánské republice v destilérce Oliver & Oliver International Inc.
Vyráběn je z místní cukrové třtiny, která zde hojně roste. Dále tradiční metodou – destilací „pot still“ metodou. Po destilaci je rum uložen na několik let v dubových sudech, ve kterých dříve zrál prvotřídní bourbon. Pro zrání je použita další tradiční metoda - Solera. Pod tvorbou řady Quorhum je podepsaná samotná manželka Pedra Ramona Olivera Lopéze - zakladatele a majitele novodobé historie značky Oliver & Oliver, Nancy Garcia de Blanc.
Vyniká unikátní vůní. Tmavý rum má jemnou a lehkou chuť karamelu a hnědého cukru s nádechem tabáku a dřeva.

Jedná se o kombinaci více jak 15Ietých rumů s jantarovou barvou vrhající medový odstín.

Kombinace více jak 23 let vyzrálých rumů s výrazně jantarovou barvou zakončenou medovým odstínem. Vůně je lehce kořeněná s dominantní stopou dubového dřeva, přecházející do...