Prodej pouze pro osoby starší 18 let. Veškeré prodávané zboží v internetovém obchodě je určené koncovým zákazníkům.

Doorly's 12y 0,7l 43%

Richard Seale z barbadoské palírny Foursquare Distillery je v světě rumu pojem. Proč tomu tak je, skvěle dokazuje tato dvanáctiletá kráska Doorly`s 12y. Celých 90 % obsahu zrálo nejméně 12 let v sudu po burbonu. Zbylých 10 % pak opět nejméně 12 let v sudu po fortifikovaném víně Madeira. Výsledkem je poctivý rum bez jakýchkoli aditiv, se skvěle vyváženou chutí dubu, vanilky, exotického ovoce a koření

Původ: Barbados

Stáří: 12 let

Barva: zlatá

Vůně: dřevo, vanilka a exotické ovoce

Chuť: dřevo, vanilka, exotické ovoce a koření

Styl: anglický, blend

Objem: 0,7l

Procento alkoholu: 43%

 

Skladem
Kód: 906
1 090 Kč
1822 doorlys 12yo box
Tip

Doorly’s 12 je vybaven papouškem na etiketě. V tropických pralesech Barbadosu žije vzácný pták modrý papoušek Ara Škraboškový (též Spixův), který je ve volné přírodě vyhynulý. Rum se jmenuje po Martinu Doorlym, který byl dlouholetým partnerem zakladatele společnosti Foursquare, Richarda L. Seala. Na přelomu 19. a 20. století, právě Martin Doorly založil na Barbadosu lahvovací továrnu pro Foursquare rum. Doorly‘s Rum byl prvním rumem exportovaným z Barbadosu v láhvích. Doorly’s rum se stal populární a když vznikla v roce 1993 Foursquare palírnu, tak na tento rum jen navázali.

Foursquare, která je postavena na pozemku bývalého cukrovaru z roku 1636. Tato destilerie je vyprojektována a postavena tak, aby byla vysoce úsporná a nezatěžovala životní prostředí zráním v netypických sudech, s mícháním originálních rumů. Také je známá tím, že rumy nedoslazují, nedochucují a dobarvují jen minimálně. Pokud to udělají, tak vše transparentně napíší na etiketě.



Původ: Barbados

Stáří: 12 let

Barva: zlatá

Vůně: dřevo, vanilka a exotické ovoce

Chuť: dřevo, vanilka, exotické ovoce a koření

Styl: anglický, blend

Objem: 0,7l

Procento alkoholu: 43%

Dodavatel: Foursquare Rum Distiilery


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: