Rum vyráběný z panenského medu cukrové třtiny zraje metodou solera vysoko v horách až 8 let v sudech po bourbonu a sherry. V chuti se projevují karamelizované banány, jemně...
Rum pro tento likér byl vyroben ze šťávy cukrové třtiny vypěstované na Barbadosu, Belize, Brazílii, Kostarice, Dominikánské republice, El Salvadoru, Guyaně a Hondurasu. Bumbu...
Zajímavé vydání rumu z Tanduay na Filipínách, pojmenované Double Rum, protože kombinuje dva různé rumy, jeden pětiletý a jeden 16 letý, které se dva roky snoubí v prvoplněném...
Bumbu – patří k těm nejjemnější na světě?
Bumbu se vyrábí z těch nejlepších ingrediencí, jaké může Karibik nabídnout. Jeho historie sahá až do období 16. a 17. století, kdy...
Velmi ušlechtilý, vyvážený rum světle kaštanové barvy vytvořený 15 lety zrání systémem solera v tradičním pojetím kubánské výroby rumů. Po léta je radostí značky Cubaney ....
Rum je macarovaný výběrem lokálních koření. Mistr rumu Steve strávil mnoho hodin cestami po ostrovec Mahé, Praslin a La Digue až našel tu správnou kombinaci chutí koření od...
Bacoo (BAK-HU) je zlomyslný bájný duch, který se údajně vyskytuje v Karibiku. Bacoo's mají magické schopnosti, a nejčastěji je najdete pohupovat se na vlnách Karibiku v...
Jde o rum z melasy, který vzniká v Panamě. Destilace probíhá v destilačních koloně, poté tento rum zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z...
Jak se asi cítil brazilský letecký průkopník Alberto Santos-Dumont, když v roce 1901 poprvé do nebes zvedl svou vzducholoď? Ten pocit je takový, jako když poprvé ochutnáte...