Ron Barceló
Historie značky se píše od 20. let 20. století, kdy se v Dominikánské republice usadil Julián Barceló. V roce 1930 založil společnost Barceló & Company a zahájil tak úspěšnou cestu svých rumů. Rumy dnes vyrábí již třetí generace rodiny motivovaná stejnou snahou o výjimečnou kvalitu. Klenot mezi karibskými rumy, Ron Barceló z Dominikánské republiky se vyznačuje lehkostí, která jej odlišuje od ostatních. Mimořádná lehkost vzniká velmi jemným postupem destilace, ale také díky tajné ingredienci přidávané při blendování, kterou je víno z Malagy. Rum zraje v amerických sudech, ve kterých byl předtím uložen bourbon.

Limitovaná edice Barceló Onyx je blend rumů, které zrály minimálně 10 let v sudech po bourbonu vypálených na "heavy char", tedy sudech, které byly vypáleny dvakrát. Následně byl...

Jedná se o 22 letý blend dominikánských rumů, který oslavuje 40 výročí vytvoření prvních rumů Barcelo Imperial. Celkem bylo vyrobeno 15.000 kusů, po otevření dárkové kazety...